ویدئو| چگونه می‌توان در پویش ملی نذر آب و نذر غذا در مراسم بدرقه آقای شهید ایران شرکت کرد؟ وقتی دو دختر جوان بابت عذرخواهی از رهبر شهید به تهران آمدند برجسته‌ترین ویژگی‌های شخصیتی شهیده حسینی خامنه‌ای چه بود؟ رهبر شهید، پایه گذار گفتمانی متمایز و راهبردی در حوزه زن و خانواده بودند دستاورد‌های زنان پس از انقلاب، محصول یک نگاه راهبردی است| روایت ساده‌زیستی در متن زندگی روایتی از گمنامی و اخلاص خانواده رهبر شهید | همه او را تنها با نام «خانم حسینی» می‌شناختند! استقرار ۱۰۱ موکب مادر و کودک در مصلی و مسیر‌های تشییع پیکر رهبر شهید در تهران والیبال قهرمانی آسیا| نخستین پیروزی تیم ملی والیبال نوجوانان دختر برابر استرالیا کسب شد برای شهادت بانو زهرا حدادعادل، عروس ساده زیست رهبر شهید مسابقات استانی هندبال نوجوانان دختر خراسان رضوی در مشهد پایان یافت متفکر الجزایری: نوه رهبر ایران را تمدن اپستین کُشت ویدیو| وداع جانسوز دخترک ویلچری با رهبر شهید در تهران سمنان، میزبان اردوی ۲۰ روزه تیم ملی اسکواش بانوان شد| شروع از امروز (۱۳ تیر ۱۴۰۵) خانواده برای رهبر شهید انقلاب مهم بود| تبیین منشور حقوق زنان توسط حضرت آقا آیا ساره جوانمردی به بازی‌های پاراآسیایی ژاپن اعزام می‌شود؟ دبیر ستاد ملی جمعیت: از میان نوه‌های رهبر شهید انقلاب ۱۱ نفر را خودم به دنیا آورده‌ام واکنش مدیر اندیشکده‌ فرانسوی به شهادت مظلومانه نوه خردسال رهبر شهید
سرخط خبرها
ویدئو | روایت یک دختربچه ساکن غزه از جنگی نابرابر | گناه ما چیست؟

ویدئو | روایت یک دختربچه ساکن غزه از جنگی نابرابر | گناه ما چیست؟

  • کد خبر: ۲۳۲۰۷۴
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
دختر بچه‌ای ساکن غزه که اکثر افراد خانواده‌اش در بمباران‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند با ارسال ویدیویی به جشنواره فیلم کوثر خواستار توجه جهانیان به مسئله کودکان غزه شد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روابط عمومی پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر، لوجی شهاب دختر بچه ساکن غزه که اکثر افراد خانواده اش در بمباران‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند در ویدیویی که برای دست اندرکاران جشنواره فیلم کوثر ارسال کرده خواستار توجه جهانیان به مساله کودکان آسیب دیده غزه شده و تاکید کرده با اینکه ما گناهی نداریم، اما صهیونیست‌ها از ما متنفرند.

این دختر بچه ساکن شهر غزه در این ویدیو با مخاطبان چنین سخن می‌گوید: «من لوجی شهاب هستم و می‌خواهم یک پیام به جشنواره سینمایی کوثر برسانم که چگونه روزهایم را در جنگ گذراندم. من از نخستین روز جنگ در خانه خودمان بودم که محاصره شروع شد. من و مادرم تنها زیر محاصره ماندیم و از اولین کسانی بودیم که در جنگ غزه محاصره شدند.»

وی در این ویدیوی کوتاه به شهادت اعضای خانواده و آوارگی خود اشاره می‌کند و بر رفتار وحشیانه سربازان رژیم صهیونیستی با او و مادرش تاکید می‌کند. بمباران بیمارستان شفا، حملات راکتی بی وقفه رژیم صهیونیستی به مردم بی دفاع و کشتار همسایگان در مقابل دیدگان لوجی شفا و سایرین، روایت این دختر بچه از جنگی نابرابر است.

وی می‌گوید اکنون دیگر هیچ دوستی ندارد و آرزو می‌کند که به دوران کودکی اش باز گردد.

لوجی شفا در پایان این ویدیو خطاب به مردم جهان و مسلمانان می‌گوید: «دوست دارم جنگ متوقف شود. همه بدانند که صهیونیست‌ها از ما متنفرند، اما مگر ما چه گناهی کرده ایم؟»

پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر، از سوی «بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش» با همکاری شهرداری تهران، موسسه تصویر شهر، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، سازمان امور سینمایی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، تیر سال جاری با دبیری ناصر باکیده در تهران برگزار می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.